Op zoek naar afkorting nnb betekenis?

 
afkorting nnb betekenis
 
n.n.b. WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. afkorting nog niet bekend. nog niet bekend. Engels: TBA en, TBD en. Het woord n.n.b. staat niet in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlen.n.b.oldid3825243.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 6.
NBB Wikipedia.
Nederlandse Badminton Bond, sinds 2010 Badminton Nederland geheten. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met NBB of met NBB in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van NBB inzichtelijk te maken.
Wat betekent de afkorting n.n.b? Afkortingwoordenboek.nl.
Nu weet u wat de afkorting n.n.b. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad. Indien u in de toekomst nog een keer op zoek bent naar de betekenis van een afkorting, dan zien we u graag terug hier op Afkortingwoordenboek.nl!
N.n.b. in Engels Nederlands-Engels Woordenboek Glosbe.
en Concerning the amendments adopted by the European Parliament, the Council has followed the Commission in. Gevonden 2 zinnen matching zin n.n.b.Gevonden in 1 ms.Vertaling herinneringen worden gecreëerd door de mens, maar gericht door de computer, wat kan leiden tot fouten.
Afkorting n.n.b. of nnb Betekenis n.n.b.
Afkorting n.n.b Betekenis n.n.b Afkorting n.n.b Betekenis n.n.b. De afkorting n.n.b. heeft slechts één betekenis die vrij helder is: nog niet bekend. Voorbeeldzin: De cijfers zijn n.n.b. Nog niet bekend. Afspelen / Pauzeren. Navigatie door berichten. Afkorting i.v.m Betekenis i.v.m.
Meest Gebruikte Afkortingen in Nederland.
Meest Gebruikte Afkortingen. In Nederland hebben we vele honderden of misschien wel duizenden verschillende afkortingen, maar welke afkortingen, woorden of zinnen worden nou veel gebruikt in de Nederlandse maatschappij? Het antwoord op deze vraag kunt u vinden in het volgende alfabetisch overzicht van de meest gebruikte afkortingen.
Algemene lijst van afkortingen Wikisage.
sieur, de heer; Lat. senior, de oudste; Wetboek van Strafrecht. Stichting Rijssens Leemspoor. Samen Rationeel Verkopen. Schutzstaffel, Signalling System. Sociëtas Studiosorum Reformatorum Eindhoviensis; tegenwoordig is SSRE enkel nog maar een naam en heeft de afkorting haar betekenis verloren. salvis titulis behoudens de titels.
Wat is de betekenis van n.n.b.
Wat is de betekenis van n.n.b? afkorting nog niet bekend. Ons nieuwste boek al gezien? Exclusieve gelimiteerde oplage! toon meer resultaten. Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven je LinkedIn gegevens worden nooit gedeeld. Login met LinkedIn Login als bedrijf Login als bedrijf.
Wees zuinig met afkortingen, a.u.b. Taalhoed.
Ga niet eerst helemaal in op de betekenis van de afkorting http als de rest van je tekst over Google gaat en je http alleen in de inleiding gebruikt. Mocht je toch besluiten om algemeen bekende afkortingen afgekort te laten blijven, maak dan niet de volgende fouten zoals hieronder afgebeeld.

Contacteer ons