Meer resultaten voor grensoverschrijdend

 
grensoverschrijdend
 
grensoverschrijdend Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: grensoverschrijdend DE grensoverschrijdend ES grensoverschrijdend FR. Definities op Encyclo.nl: grensoverschrijdend 1x. Vertalingen grensoverschrijdend NLEN. transgressing; border-crossing; cross-border.
Grensoverschrijdend openbaar vervoer OV in Nederland Wiki.
Eind juni 2014 werd dit project gestaakt. Concessiekaart Concessietabel OV-autoriteiten Vervoerders Huisstijlen Terminologie Grensoverschrijdend OV Tijdelijke lijnen Voormalige ov-lijnen in NL Treinstations Busstations Bus tramhaltes Metrostations Sneltramhaltes Buurtbussen Snelbussen Nachtbussen Treinseries Nederland Treinseries België Dienstregelingen Dienstregeling naar jaar Winterdienstregeling Deelfietssystemen Vragen?
Prominent lid waterpolo-vereniging opgepakt om grensoverschrijdend gedrag Omroep West.
Afgelopen maandag hebben wij gehoord dat er aangifte is gedaan bij de politie tegen een externe medewerker van onze school vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag, schrijft rector Wim van der Veer in een brief aan de ouders. Ook die brief is in handen van Omroep West.
grensoverschrijdend English translation Linguee.
Weinig micro-entiteiten do e n grensoverschrijdend z a ke n; er zijn veel meer micro-entiteiten die de zekerheid van de stempel van een boekhouder nodig hebben om toegang tot financiering in de vorm van bankrekeningen en transparantie in hun transacties.
grensoverschrijdend WikiWoordenboek.
De Jong 2016, die in zijn lectorale rede ook spreekt over het belang van liefde in het contact met risicojongeren, parkeert dit woord dan ook en spreekt verder over passie met ballen. Daarmee verwijst hij naar professionals, maar ook naar anderen, die zich inleven in deze jongeren, verbinding met hen leggen en hen tegelijkertijd aanspreken op grensoverschrijdend gedrag.
Grensoverschrijdend effect Europa decentraal.
Er was sprake van een grensoverschrijdend effect en Europese concurrentievervalsing. De afweging van het criterium grensoverschrijdend effect en concurrentievervalsing blijft complex en kan risicos voor decentrale overheden met zich meebrengen. De Europese Commissie is uiteindelijk bevoegd hier uitsluitsel over te geven.
Training Omgaan met emoties en grensoverschrijdend gedrag Trainingmetzorg.nl.
Wij leren de deelnemers hoe je kunt signaleren dat heftige emoties en/of grensoverschrijdend gedrag ontstaan, hoe je door middel van communicatie kunt sturen in spanningsvolle situaties, hoe je de interactie kunt beïnvloeden, hoe je kunt voorkomen dat de situatie uit de hand gaat lopen, hoe je gedrag kunt de-escaleren en hoe je de stress bij jezelf kunt verminderen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: grensoverschrijdend. grensoverschr ij dend bijvoeglijk naamwoord 1 zich over de landsgrens begevend 2 bep. normen te buiten gaand: grensoverschrijdend gedrag. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Grensoverschrijdend gedrag Skar.
Kinderopvang Skar heeft samen met andere Arnhemse vertegenwoordigers van kinderopvangpartijen de intentieverklaring grensoverschrijdend gedrag in de kinderopvang ondertekend. Deze intentieverklaring heeft als doel dat partijen zich inspannen om grensoverschrijdend gedrag in de kinderopvang op professionele wijze te voorkomen en te bestrijden.

Contacteer ons